Hommage kunstschilder Pierre Jacobs

Van 10 tot en met 15 juni 2014 vindt in de Achelse Kluis een overzichtstentoonstelling plaats van de kunstschilder Pierre Jacobs.Hommage kunstschilder Pierre Jacobs

14-06-2014 15:29 – Ingezonden door Redactie

Van 10 tot en met 15 juni 2014 vindt in de Achelse Kluis een overzichtstentoonstelling  plaats van de kunstschilder Pierre Jacobs.

Een postuum hommage die zijn zoon Willie Jacobs heeft opgezet. Pierre Jacobs was een Eindhovense kunstschilder die vanaf 1948 zijn atelier heeft in het “Berkenhuisje” in de Genneperparken. In zijn werkzame leven bracht hij zijn schilderstalent tot uitdrukking voornamelijk in klassieke kunstwerken, waaronder vele landschappen en vaak in opdracht van of voor iemand. De openingstijden van de tentoonstelling  in de Achelse Kluis zijn dinsdag tot en met zondag van 9 tot 16 uur. Voor meer informatie l.brugginkvandersteen@upcmail.nl, williejacobs7@gmail.com en  www.Pierre-Jacobs.nl

Powered by Blog Grabber