Hoortrunners  blijven op de been

Op 15 november hebben Hoortrunners Annemie Sools en Willem Haitsma in Nijmegen de Zevenheuvelenloop gelopen. Dat is een wedstrijd van 15 km. Tijdens de wedstrijd was het droog, alleen de wind (storm) was zo sterk dat de lopers moesten oppassen dat ze niet werden meegenomen door de wind. Toch werd er…Hoortrunners  blijven op de been

20-11-2015 17:30 – Ingezonden door Redactie

Op 15 november hebben Hoortrunners Annemie Sools en Willem Haitsma in Nijmegen de Zevenheuvelenloop gelopen. Dat is een wedstrijd van 15 km. Tijdens de wedstrijd was het droog, alleen de wind (storm) was zo sterk dat de lopers moesten oppassen dat ze niet werden meegenomen door de wind. Toch werd er ook snel gelopen door die twee Hoortrunners. Annemie Sools liep de 15 km in 1.23.54 en Willem Haitsma in 1.27.19.

Powered by Blog Grabber