Hoortrunners lopen 3 persoonlijke records

In de halve marathon van Eindhoven hebben Hoortrunners Theo Berndsen, Gerry Claassen, Joan d’Alessandro, Jorine Berndsen, Anna Maria van Rijsingen, Teun Duisters, Jorn Berndsen en Tonnie Duisters drie…Hoortrunners lopen 3 persoonlijke records

15-10-2015 15:29 – Ingezonden door Redactie

In de halve marathon van Eindhoven hebben Hoortrunners Theo Berndsen, Gerry Claassen, Joan d’Alessandro, Jorine Berndsen, Anna Maria van Rijsingen, Teun Duisters, Jorn Berndsen en Tonnie Duisters drie nieuwe persoonlijke records gelopen op de 21.1 km. Theo en Jorine Berndsen kwamen samen over de finish in 1.53.18.  Jorn Berndsen liep een tijd van 1.36.35. Teun Duisters die ook veel getraind had, ging voor een nieuw persoonlijk record. Het weer was goed, de benen van Teun Duisters oké en zijn eindtijd óók! Hij liep een nieuw persoonlijk record op de halve marathon: 1.22.26.

Anna Maria van Rijsingen deed het ook geweldig op die 21.1 km. Zij liep ook een nieuw persoonlijk record. Zij kwam over de finish in 1.52.14. Daar wachte Leon van Rijsingen die zijn schatje een dikke knuffel gaf. Nieuwkomer bij de Hoortrunners, Joan d’Alessandro, liep haar eerste halve marathon. Ze had haar hele familie uitgenodigd om haar aan te moedigen. Leuk om te zien hoe die familie stond te roepen naar Joan. Joan heeft het geweldig gedaan. Op karakter heeft ze haar doel bereikt op die 21.1 km: In 2.14.37 kwam ze samen met Tonnie Duisters over de finish…geweldig! Gerry Claassen ging er als een speer vandoor op die 21.1 km. Jan-Pieter (haar man) had Gerry de hele week 

goed verzorgd: rust en de handen boven de dekens zodat Gerry Claassen haar rust had om goed aan de start te verschijnen. Jan-Pieter bedankt! Gerry Claassen knalde negen minuten van haar oude tijd af. Het was 1.58.00, maar in Eindhoven kwam ze over de finish met een nieuw persoolijk record 1.49.43. Klasse! Ook dank aan de vele Hoortrunners-supporters langs de route.

Powered by Blog Grabber