Informatieavond Borstvoeding

Op donderdag 17 december a.s. organiseert SJG Weert samen met de GGD Noord een informatieavond over het geven van borstvoeding.
De bijeenkomst vindt plaats van 20:00 en 22:00 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Aanmelden via het inschrijfformulier op de website:…Informatieavond Borstvoeding

25-11-2015 12:15 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 17 december a.s. organiseert SJG Weert samen met de GGD Noord een informatieavond over het geven van borstvoeding.

De bijeenkomst vindt plaats van 20:00 en 22:00 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. De toegang is gratis. Aanmelden via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05.

Lactatiekundige en kinderverpleegkundige Willy Gielen en een verpleegkundige van de GGD Noord geven samen uitleg, praktische informatie en tips over het geven van borstvoeding. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen.

De borstvoedingsorganisatie VBN is met een stand aanwezig. De informatiebijeenkomst vindt 8 x per jaar plaats. 

Borstvoedingcafé

Het Borstvoedingcafé is een ontmoetingsplek waar moeders die borstvoeding (gaan) geven, ervaringen uitwisselen. 

De bijeenkomsten zijn kosteloos en vrij toegankelijk. Ze vinden wekelijks op woensdag plaats van 10:00 – 12:00 uur in La Place – V&D, Weert.

Meer informatie over het borstvoedingcafé vindt u op www.borstvoeding.nl

Powered by Blog Grabber