Informatiemiddag in Gastel

Seniorenvereniging ‘t Botermanneke Gastel gaat in samenwerking met gemeente Cranendonck, Zuidzorg en Land van Weert een informatiemiddag organiseren met als thema ‘Verandering in de zorg’.Informatiemiddag in Gastel

10-11-2015 17:20 – Ingezonden door Redactie

Seniorenvereniging ‘t Botermanneke Gastel gaat in samenwerking met gemeente Cranendonck, Zuidzorg en Land van Weert een informatiemiddag organiseren met als thema ‘Verandering in de zorg’. Deze middag zal gehouden worden op dinsdag 17 november om 13.30 uur in de schaapskooi in Gastel. Iedereen is van harte welkom.

Lianne Sonneman is clientenadviseur bij Land van Weert. Zij legt uit hoe de wet langdurige zorg in elkaar steekt. Daarna geeft Ellen van Happen uitleg over de zorgverzekeringswet.Claire Haarmans zal namens de gemeente uitleg geven over de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning). Voor de koffie en een lekkernij zal gezorgd worden. De intree is gratis.

 

Powered by Blog Grabber