Jarige van de Week (47 2015)

“Yaël is 18 november 5 jaar geworden. Ze vierde op die dag een feestje voor de vriendjes en vriendinnetjes. Op zaterdag is het feestje voor de volwassenen. Dan is een taart heel welkom! Opa en oma Bijnen…Jarige van de Week (47 2015)

26-11-2015 09:55 – Ingezonden door Redactie

“Yaël is 18 november 5 jaar geworden. Ze vierde op die dag een feestje voor de vriendjes en vriendinnetjes. Op zaterdag is het feestje voor de volwassenen. Dan is een taart heel welkom! Opa en oma Bijnen helpen wel met het smullen van de taart. Van harte gefeliciteerd Meissie!” stond op de aanvraag. 

Kent u ook iemand die volgende week jarig is en wilt u hem/haar verrassen met een heerlijke gratis taart van Bakkerij Rooijmans? Laat het ons weten. Dat kan via onderstaande bon (voeg een foto van de jarige toe als bijlage) en e-mail naar info@hacweekblad.eu 

Wekelijks wordt 1 taart verloot. De jarige wordt verzocht de taart zelf op te halen. Wel vooraf even telefonisch reserveren bij Bakkerij Rooijmans, tel. 0031 495 491354.

Powered by Blog Grabber