Jasper Thielens onder de minuut

De trainers van ZPK Budel hebben met onze zwemmers doelen opgesteld. Zo ook met Jasper Thielens, hij had als doel dit seizoen onder de 1 minuut te komen, een magische tijd.Jasper Thielens onder de minuut

15-10-2015 17:31 – Ingezonden door Redactie

De trainers van ZPK Budel hebben met onze zwemmers doelen opgesteld. Zo ook met Jasper Thielens, hij had als doel dit seizoen onder de 1 minuut te komen, een magische tijd. We zijn nog maar amper op weg in het nieuwe seizoen en Jasper heeft dit doel al gehaald. Onlangs heeft hij het tijdens de competitie wedstrijd geflikt. Als startzwemmer van de 4 x 100m estafette tikte hij binnen de minuut aan, om precies te zijn op 59.71. Omdat wij, als club, het een geweldige prestatie vinden als een zwemmer onder de magische grens van 1 minuut is gekomen, vinden we dat deze extra in het zonnetje gezet mag worden.

Ondanks dat je zo’n prestatie uiteindelijk zelf neer moet zetten, moeten we ook zijn trainers Dave van Rixtel, Dyon de Greef en Piet Overdevest, die dit mede mogelijk hebben gemaakt, niet vergeten. Wij hopen dat deze prestatie anderen kan motiveren ook dit doel te halen.

Foto Dave van Rixtel, Jasper Thielens, Dyon de Greef en Piet Overdevest

Powered by Blog Grabber