Jeugdmuziekdag Posthoorn

Op zondag 19 oktober wordt door de jeugdharmonie Hamont-Schoot de jaarlijkse jeugdmuziekdag georganiseerd in de Posthoorn te Hamont. Aan deze muzikale dag wordt deelgenomen door de jeugdorkesten welke deel uitmaken van de kleine Kring.Jeugdmuziekdag Posthoorn

18-10-2014 10:00 – Ingezonden door Redactie

Op zondag  19 oktober wordt door de jeugdharmonie Hamont-Schoot de jaarlijkse jeugdmuziekdag georganiseerd in de Posthoorn te Hamont. Aan deze muzikale dag wordt deelgenomen door de jeugdorkesten welke deel uitmaken van de kleine Kring. 

De muzikale dag begint om 10 uur met een gezamenlijke repetitie van alle deelnemende orkesten. Vanaf  13.30 uur treden achtereenvolgens op: de jeugdfanfare van muziekvereniging de Heerlijkheid uit Sterksel, de jeugdharmonie Juliana uit Someren Eind, het Pieporkest Philipharmonie uit Leende, de jeugdharmonie St Jozef uit Someren-Heide en St Willebrordus uit Lierop. Als laatste komt de jeugdharmonie Hamont-Schoot op het podium. De orkesten zullen worden beoordeeld door een deskundige en een publieksjury. Na het gezamenlijk optreden van alle verenigingen zal om 17.30 uur de prijsuitreiking te verwachten zijn. De toegang  is  gratis en iedereen is van harte welkom om deze muzikale middag bij te wonen. Tevens dankt de organisatie  de talrijke sponsoren die mede deze dag mogelijk maken.

Powered by Blog Grabber