JeugdProms EMM Budel 2015

Op zaterdag 7 november viert het jeugdorkest van Harmonie EMM Budel in de Zuiderpoort haar 25 jarig bestaan met een geweldige avondvullende show tijdens de JeugdProms 2015.   Naast het Jeugdorkest o.l.v….JeugdProms EMM Budel 2015

04-11-2015 14:00 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 7 november viert het jeugdorkest van Harmonie EMM Budel in de Zuiderpoort haar 25 jarig bestaan met een geweldige avondvullende show tijdens de JeugdProms 2015.   Naast het Jeugdorkest o.l.v. Dennis Lebens en de jeugdslagwerkgroep o.l.v. Lars van Tulden nemen 13 solisten, 3 koren en 3 dansgroepen deel; in totaal meer dan 200 jeugdige deelnemers.  De avondvullende show begint om 19.30 uur en eindigt omstreeks 23.15 uur waarna aansluitend een After Party wordt gehouden met de 12 koppige live band (en winnaar van de Van Horne Pop prijs) The Oaken Towels. Er zijn nog 20 staanplaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij want Op=Op !

Harmonie EMM Budel heeft zich met de JeugdProms ten doel gesteld om jeugdige muzikanten, dansers en solisten een groot podium te bieden.  Voor veel deelnemers is het voor het eerst dat zij op een groot professioneel podium staan met zoveel publiek.  De JeugdProms 2015 biedt een breed scala aan muziek; van pop tot klassiek, van koorzang tot instrumentaal, van musical tot ballads.  Een meer dan 3 uur durende show met dans en zang. En wellicht dat u enkele van de deelnemers van nu, later ontmoet op de Buulse Proms.

Wilt u er bij zijn en genieten van een muzikaal avondje uit? Er zijn nog een zeer beperkt aantal staanplaatsen te koop a € 9,- via www.jeugdproms.nl of via facebook en ook elke maandagavond vanaf 20 uur in het foyer van de Borgh.  

Powered by Blog Grabber