Jolanda Asveld wint X-Peri toernooi

Tafeltennisvereniging Budilia kan terugkijken op een geslaagd en goed bezocht recreantentoernooi, genoemd naar de hoofdsponsor van Budilia. In de A-klasse plaatsten zich Jolanda Asveld en Harrie de Werdt…Jolanda Asveld wint X-Peri toernooi

17-10-2014 10:58 – Ingezonden door Redactie

Tafeltennisvereniging Budilia kan terugkijken op een geslaagd en goed bezocht recreantentoernooi, genoemd naar de hoofdsponsor van Budilia. In de A-klasse plaatsten zich Jolanda Asveld en Harrie de Werdt voor de finale. In een spannende wedstrijd was Jolanda met 7-11, 11-7, 11-7, 7-11 en 11-6 de sterkste. Voor de 3e plaats versloeg Henk Peereboom Monique Duisters met 11-9, 13-15 en 9-11. De resterende plaatsen, vijf  tot en met acht, waren voor Harrie van Esch, Henny van Kessel, Peter Geelen (onze hoofdsponsor) en Joop Ouwersloot. In de B-klasse werd gespeeld om 2 gewonnen games. Voor de eerste plaats won Wim Jacobs met 7-11, 11-8, en 11-8 van Tin van Bree. Bij de strijd om de derde plaats was Henk en Hooff met 11-7 en 11-6 te sterk voor good old Jan Stevens. Plaats vijf tot en met acht was achtereenvolgens voor Leny Tecklenburg, Karin Lammers, Jeroen Lammers en Wil Davits. Op zondag 2 november vindt het volgende recreatieve toernooi plaats. Het generatietoernooi. Voor inlichtingen zie website Meer info op www.ttvbudilia.eu

Powered by Blog Grabber