Kaartverkoop Theater@SterkselCity van start

Zaterdag 14 november is het zo ver. Hét jubileumconcert van Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel, ook wel Theater@SterkselCity genoemd. Waarom theater? Omdat het een waar spektakel gaat worden, waarbij…Kaartverkoop Theater@SterkselCity van start

29-10-2015 14:00 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 14 november is het zo ver. Hét jubileumconcert van Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel, ook wel Theater@SterkselCity genoemd. Waarom theater? Omdat het een waar spektakel gaat worden, waarbij het motto van het jubileumjaar, MuziekVerbindt, weer een belangrijke rol speelt!

Het concert wordt verzorgd door fanfare en slagwerkgroep van Muziekvereniging De Heerlijkheid, maar wordt verbijzonderd door zang van Lot Engelen, Inge Scheepers, Renske Groenen, Anouk Kemperman en coach van de Brabantse Dorpen Derby, Meggy Althuizen. Zij zullen zingen met het orkest of worden begeleid op piano door Frits Mennen. Naast zang zal ook DQ-Dance het showgehalte verhogen. Ook zal het oog worden geprikkeld door beelden, onder meer met medewerking van Stichting tot behoud van Cultureel Erfgoed Sterksel. Uiteraard zal de presentatie ook op treffende wijze het publiek door de avond leiden. Kortom een écht Theater-spektakel met totaal-beleving voor iedereen!

Zo’n grandioos Theater-spektakel verdient ook een bijzondere locatie. De Muziekvereniging is dan ook trots dat zij deze uitvoering mogen geven in het Scureken van Kempenhaeghe. Deze zaal is enkele jaren verbouwd in een prachtig Theater, dus de ideale locatie voor Theater@SterkselCity! Kempenhaeghe verzorgt deze avond, voor geïnteresseerden, ook vervoer van Dorpshuis Valentijn naar Kempenhaeghe en terug. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan graag aanmelden via info@SterkselCity.nl

Wil jij ook aanwezig zijn bij Theater@SterkselCity, koop dan snel een kaartje. Voor slechts 7,50 euro heb je een onvergetelijke avond. Kaarten zijn te koop bij winkel Attent in Sterksel of te bestellen via email info@SterkselCity.nl We zien je op 14 november!

Uiteraard is SterkselCity ook nog in de race voor de Brabantse Dorpen Derby. Daarbij heeft SterkselCity uw hulp nodig! Je kunt tot 6 december stemmen op SterkselCity als finalist van de Dorpen Derby. Via de website van de Dorpen Derby, www.brabant.nl/sterksel  kun je per e-mailadres één keer stemmen. Pas op! Je krijgt een mail in je inbox en via deze mail moet je je stem nog bevestigen. Wel even doen dus! Vergeet ook niet om al je vrienden, familie en collega’s ook te laten stemmen op SterkselCity.

Powered by Blog Grabber