Kabouter Plop leest voor in het Munttheater

Op vrijdag 30 oktober in de herfstvakantie komen de populairste kabouters van de lage landen naar het Munttheater in Weert.
Kabouter Plop is het populaire kinderprogramma van Studio 100. De reeks loopt…Kabouter Plop leest voor in het Munttheater

26-10-2015 12:45 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 30 oktober in de herfstvakantie komen de populairste kabouters van de lage landen naar het Munttheater in Weert.

Kabouter Plop is het populaire kinderprogramma van Studio 100. De reeks loopt al sinds 1997. Inmiddels heeft Kabouter plop 10 films, 44 boeken en 9 liedjes cd gemaakt. ‘ Het Sprookjesboek’  is alweer hun 17de theatervoorstelling. In de voorstelling ‘Het Sprookjesboek’ krijgt Kabouter Klus een brief met daarin een noodkreet van Storm de boekenworm. Hij heeft namelijk een sprookjesboek dat ontzettend droevig is. Want nog nooit heeft iemand een sprookje voorgelezen aan het sprookjesboek zelf. De kabouters komen in actie en met hulp van de zaal vertellen ze een fantastisch sprookje vol interactie, humor verkleedpartijen en natuurlijk de bekende liedjes. Is het genoeg om het sprookjesboek te laten lachen? De voorstelling  is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, en leuk voor de hele familie.

Kabouter Plop is op vrijdag 30 oktober om 13 uur en 16 uur te zien in het Munttheater met zijn voorstelling ‘Het Sprookjesboek’. Kijk voor meer informatie, trailers en kaarten op www.munttheater.nl.

Powered by Blog Grabber