Kevin Schellekens is Pupil van de Week!

Pupil van de Week bij sv Budel – VV GKC is Kevin Schellekens. Kevin is 10 jaar en gaat naar school op de Berkenschutse in Heeze. Kevin voetbalt in de E4 van sv Budel en speelt het liefst in de aanval….Kevin Schellekens is Pupil van de Week!

14-11-2015 12:00 – Ingezonden door Redactie

Pupil van de Week bij sv Budel – VV GKC is Kevin Schellekens. Kevin is 10 jaar en gaat naar school op de Berkenschutse in Heeze. Kevin voetbalt in de E4 van sv Budel en speelt het liefst in de aanval. Bij onze vereniging is Kevin fan van Teun Broers en buiten sv Budel vindt hij Messi, Memphis en Luuk de Jong super goede voetballers. Zijn favoriete club naast sv Budel is dan ook PSV. Naast voetballen speelt Kevin graag buiten, houdt hij van puzzelen en gaat hij graag naar motocross en motoball kijken. Kevin, veel plezier als Pupil van de Week en hopelijk breng je sv Budel geluk!

Powered by Blog Grabber