Kienen voor De Zonnebloem

Dinsdag  17 november kan er weer gekiend worden voor De Zonnebloem in de Reinder te Budel-Schoot. Er wordt gestart om 13.45 uur en de zaal gaat open vanaf 13 uur. Het einde is voorzien omstreeks 17 uur.
Er zijn mooie prijzen te winnen, gaande van een pak koffie tot grote hoofdprijzen. Voor de intree…Kienen voor De Zonnebloem

16-11-2015 17:30 – Ingezonden door Redactie

Dinsdag  17 november kan er weer gekiend worden voor De Zonnebloem in de Reinder te Budel-Schoot. Er wordt gestart om 13.45 uur en de zaal gaat open vanaf 13 uur. Het einde is voorzien omstreeks 17 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen, gaande van een pak koffie tot grote hoofdprijzen. Voor de intree van 10 euro krijgt u 1 hele serie kienkaarten, 1 kop koffie/thee bij aanvang met vlaai,  in de pauze een loterij  ( 20 ct. per lotje) en 1 consumptie naar keuze. Iedereen is welkom. De gastvrouwen en -heren  van De Zonnebloem verzorgen deze middag die helemaal ten goede komt aan de lokale zonnebloemafdeling.

Powered by Blog Grabber