Kikker viert zijn verjaardag

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avontuur beleefde in de populaire kinderboeken van Max Velthuijs. Dat wordt groots gevierd met de musical ‘Kikker is Jarig’, die op zondagmiddag 26…Kikker viert zijn verjaardag

13-10-2014 13:29 – Ingezonden door Redactie

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avontuur beleefde in de populaire kinderboeken van Max Velthuijs. Dat wordt groots gevierd met de musical ‘Kikker is Jarig’, die op zondagmiddag 26 oktober te zien is in het Munttheater.
Kikker is vrolijk, want hij is jarig. Hij verheugt zich al op wat hij allemaal wil gaan doen: verjaardag verstoppertje, verjaardag voetbal en lekkere taart eten. Natuurlijk mogen zijn beste vrienden Haas, Eend en Varkentje daarbij niet ontbreken. Maar als hij vol goede zin bij hen langsgaat, lijkt het net alsof ze niet weten wat voor speciale dag het is. Zijn zijn beste vrienden zijn verjaardag vergeten?
?Omdat Kikker jarig is, mogen alle kinderen die naar de voorstelling komen een mooie tekening of kaart voor Kikker meenemen. Wij zorgen er dan voor dat de foyer mooi versierd wordt met deze kunstwerken en na afloop kiest Kikker het mooiste exemplaat. De winnaar krijgt een lekkere verrassing. ‘Kikker is Jarig’ is op zondag 26 oktober om 14:30 uur te zien in het Munttheater. Kijk voor meer informatie, trailers en het kopen van kaarten op www.munttheater.nl

Foto Joey Buddenberg

Powered by Blog Grabber