Kinderkoor Mezoc brengt beker mee naar huis!

Het kinderkoor van Mezoc nam onlangs deel aan het KinderKorenFestival in Limburg. Ze zongen voor het eerst in de nieuwe samenstelling waarbij enkele tevens voor het eerst op een groot podium stonden. Een…Kinderkoor Mezoc brengt beker mee naar huis!

29-10-2015 14:00 – Ingezonden door Redactie

Het kinderkoor van Mezoc nam onlangs deel aan het KinderKorenFestival in Limburg. Ze zongen voor het eerst in de nieuwe samenstelling waarbij enkele tevens voor het eerst op een groot podium stonden. Een beker en een prachtig juryrapport, waarin vooral de technische en artistieke vaardigheden hoog scoorden, gaf aan dat ze zeker klaar zijn voor hun deelname aan de Jeugdproms op 7 november! Heeft u of uw kind ook zin om muzikaal of zingend bezig te zijn? Neem dan contact op Liesbeth van der Kruijs via 0031 6-54355389.

Powered by Blog Grabber