Kledingadvies voor werkzoekenden

Welke eerste indruk krijgen mensen van jou? Geef jij met je kledingkeuze het signaal af dat je wilt overbrengen? Zeker als je op zoek bent naar (ander) werk is dat belangrijk. Analine Gorissen van Onweerstaanbaar…Kledingadvies voor werkzoekenden

21-10-2015 16:45 – Ingezonden door Redactie

Welke eerste indruk krijgen mensen van jou? Geef jij met je kledingkeuze het signaal af dat je wilt overbrengen? Zeker als je op zoek bent naar (ander) werk is dat belangrijk. Analine Gorissen van Onweerstaanbaar zichtbaar geeft bij Bibliocenter in Weert donderdag 29 oktober van 13.30 tot 15.30 uur de workshop kleding- en kleurkeuze voor werkzoekenden. Deelname 20 euro. Bibliotheekleden krijgen 5 euro korting en betalen € 15 euro. Aanmelden via de website www.bibliocenter.nl of aan de balie van de bibliotheek. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 in Weert.

Dress for succes

Bij vijfenzestig procent van de HR managers weegt de eerste indruk en de kleding die je draagt, mee in de beslissing om iemand wel of niet aan te nemen. Laat bij de eerste ontmoeting zien wie je werkelijk bent. Zo trek je sneller situaties en mensen aan die bij je passen. Tijdens de workshop ontdek je hoe je jouw persoonlijkheid in je kleding tot uitdrukking brengt. Je wordt je bewust van je eigen uitstraling en hoe je overkomt op andere mensen. En je leert hoe je hierop kunt inspelen door kleding te kiezen die bij jou past. Na de workshop ga je gegarandeerd naar huis met nieuwe creatieve ideeën.  

Powered by Blog Grabber