Kleur in het Karbonkeltje

Vrijdag 10 oktober mochten de leerlingen van de middelbare graad Beeldende Kunst van de NIKO-kunstacademie een kijkje nemen in kinderdagverblijf ‘Het Karbonkeltje’.Kleur in het Karbonkeltje

24-10-2014 15:12 – Ingezonden door Redactie

Vrijdag 10 oktober mochten de leerlingen van de middelbare graad Beeldende Kunst van de NIKO-kunstacademie een kijkje nemen in kinderdagverblijf ‘Het Karbonkeltje’. De kleurige panelen die 14 jongeren gedurende verscheidene maanden vorig schooljaar onder leiding van de juffen Els en Leen schilderden, hebben intussen een vast plekje gevonden in de gangen van het kinderdagverblijf. Omdat er geschilderd werd op een soort van glaswol en men jeuk wilde voorkomen, moest het hele werk met handschoenen gebeuren – niet makkelijk, zegden de juffen.

Powered by Blog Grabber