Kom heerlijk genieten bij de Corner Pocket

De Corner Pocket in Hamont verwent zijn gasten graag met culinaire hoogstandjes. Momenteel sieren de wildgerechtjes de menukaart. Voor zowel een uitgebreid diner als een snelle lunch kan iedereen hier…Kom heerlijk genieten bij de Corner Pocket

01-11-2015 12:45 – Ingezonden door Redactie

De Corner Pocket in Hamont verwent zijn gasten graag met culinaire hoogstandjes. Momenteel sieren de wildgerechtjes de menukaart. Voor zowel een uitgebreid diner als een snelle lunch kan iedereen hier terecht. En het is nu het moment, want eind dit jaar sluiten eigenaars Annemie en Robert de deuren van hun zaak.

Bij De Corner Pocket staat Annemie zelf in voor alles wat er de keuken in en uit gaat. Altijd wordt er gebruik gemaakt van verse ingrediënten en alles wordt in eigen keuken bereid. Op de menukaart zijn tal van gerechten te vinden, van kleine tot grote gerechten. Momenteel kan iedereen genieten van heerlijke wildgerechtjes, maar natuurlijk ontbreken ook andere vlees- en vis gerechten niet. Bovendien is er een ruime keuze aan  o.a. salades, pasta’s en desserts. De Corner Pocket biedt een gezellige sfeer voor een intieme tête à tête maar ook grotere groepen kunnen, na reservatie, aanschuiven. En alle gerechten kunnen eveneens op bestelling afgehaald worden in het restaurant.

De Corner Pocket biedt een ideale combinatie voor een culinair én gezellig avondje uit. Want behalve het lekkere eten kan er ook ontspannen worden tijdens een spelletje snooker, pool, stopbiljart of driebanden. En dankzij de aparte rookruimte in de zaak hoeft er niemand buiten in de kou te staan.

Nog tot eind dit jaar kan iedereen naar De Corner Pocket en Carlton Snooker Center. Momenteel zijn Robert en Annemie nog volop op zoek naar iemand die deze goed draaiende zaak in het centrum van Hamont over wilt nemen. Het pand heeft een grote oppervlakte en tal van vaste klanten. Er is dus veel potentieel. Bovendien zijn er diverse parkeermogelijkheden in de buurt, wat natuurlijk erg gunstig is. “We zouden blij zijn als er een overnemer gevonden wordt” vertelt Robert. “Iemand die de zaak wil verder zetten of iemand die er een geheel nieuwe zaak in wilt starten.” Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Evelien van Immopunt (www.immopunt.com of via tel. 0032 11 446536)

 De Corner Pocket is gelegen aan de Groenstraat 5 in Hamont-Achel en is op maandag geopend van 11.30 uur tot 14 uur, op dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.30 uur tot 14 uur en van 17 uur tot middernacht, op zaterdag van 11.30 uur tot 01 uur en op zondag van 11.30 uur tot middernacht. De keuken is gesloten om 21 uur. Reserveren of bestellen kan via tel. 0032 11 448338.

 

Powered by Blog Grabber