KoryoSports succesvol

Op zaterdag 11 oktober 2014, nam KoryoSports deel aan het Open Tapia Toernooi in Nijmegen, Nederland. Het Open Tapia is een goed en strak georganiseerd toernooi waar de sporters de volledige wedstrijdtijd…KoryoSports succesvol

18-10-2014 10:00 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 11 oktober 2014, nam KoryoSports deel aan het Open Tapia Toernooi in Nijmegen, Nederland. Het Open Tapia is een goed en strak georganiseerd toernooi waar de sporters de volledige wedstrijdtijd van 2 tot 3 ronden per tegenstander kunnen sparren. Daarnaast nemen er veel teams deel vanuit België, Nederland en sporters uit Italië en Engeland. Sportvereniging KoryoSports nam deel met maar liefst 25 sporters. Een groot aantal van onze sporters (jeugdsporters) ging voor de eerste keer de wedstrijdmat op en wat meteen opviel is dat ook de nieuwelingen vrijwel continu aanvallend sparren en gebruik maken van hun conditionele vaardigheden. Natuurlijk valt er nog te leren maar als je op je eerste wedstrijd meteen initiatief durft te nemen dan is er niets mis met het zelfvertrouwen en inzet. Deze inzet van de 25 deelnemers leidde tot maar liefst 20 finalepartijen waarbij 11 eerste plaatsen en 9 tweede plaatsen. Daarnaast behaalden 3 sporters een derde plaats. Het eindresultaat werd nog eens vergroot doordat we de eerste plaats haalden voor teams wat een mooie Bokaal opleverde.

Rafaela Westhiner en Ayuub Mohammed behaalden helaas geen medaillon maar hebben zeker niet ondergedaan voor de andere sporters. www.koryosports.com

Powered by Blog Grabber