Koryosports succesvol

Zondag 8 november heeft taekwondo vereniging KoryoSports weer met succes deelgenomen aan een internationaal toernooi in Brussel. Met 11 sporters werd deelgenomen aan de International Brussels Cup. Het…Koryosports succesvol

13-11-2015 10:37 – Ingezonden door Redactie

Zondag 8 november heeft taekwondo vereniging KoryoSports weer met succes deelgenomen aan een internationaal toernooi in Brussel. Met 11 sporters werd deelgenomen aan de International Brussels Cup. Het internationaal wedstrijdveld was afkomstig uit o.a. Spanje, Griekenland, Frankrijk, Engeland, Italy, Ierland, Armenië, Egypte, Marokko, Andalusië en Tunesië. 8 sporters behaalden een ereplaats waarbij ook dit keer weer 5 finale wedstrijden wat gezien het sterk deelnemersveld een goede prestatie is voor KoryoSports.

Robin Didden en Hannah Van den Hurk behaalden de 1e plaats! Beiden zetten schitterende wedstrijden neer waarbij Robin, met name in de eerste partij een super gevarieerd scoreverloop had en met ruime voorsprong won: 15-2 en eveneens in de finalepartij tegen een Frans Selectielid was ze de sterkste. Hannah had haar winners gevoel weer terug en dwong in de finale haar Engelse tegenstandster, met effectief gerichte trappen, in een defensief gevecht dat eindigde met 19-3.

Sarah Fazli, Janne van Limpt  en Raffaela Westhiner behaalden een verdiende de 2e plaats. Zowel Sarah als Janne lieten in de voorrondes een goede indruk achter van hun capaciteiten. In de Finale nog net geen winst maar ze blijven groeien. ook Raffaela zette zowel in de voorronden als in de finale een heel mooie vechtstijl in en is sterk groeiende qua snelheid en variatie. Een 3e plaats was er voor Zampanja Westhiner, Magdalena Kwiatkowska en Maxima Westhiner. Met 530 deelnemers en goed bezette wedstrijdpoules was dit internationaal toernooi een goede graadmeter voor het komend wedstrijdseizoen.

Powered by Blog Grabber