Kraanvogels D1 Kampioen

De meiden van Kraanvogels D1 speelden afgelopen zaterdag 11 oktober 2014 de 1 na laatste wedstrijd van het seizoen, bij winst zouden ze zeker zijn van een kampioenschap. Door het goed rond spelen, kreeg…Kraanvogels D1 Kampioen

19-10-2014 09:46 – Ingezonden door Redactie

De meiden van Kraanvogels D1 speelden afgelopen zaterdag 11 oktober 2014 de 1 na laatste wedstrijd van het seizoen, bij winst zouden ze zeker zijn van een kampioenschap. Door het goed rond spelen, kreeg Senna een kans en schoot de 1- 0 in de korf.  Ana zorgde voor de 2- 0, daarna maakten de tegenstanders de 2- 1. Marlou maakte met een mooie doorloopbal de 3- 1. Marlou was flink op dreef en maakte ook de 4 – 1 en de 5- 1. Kim schoot van een afstand de 6- 1 in de korf. Door goed verdedigingswerk van Larissa, Maloe, Sanne en Mare werd de bal weer onderschept en kon Marlou de 7- 1 scoren. De tegenpartij maakte nog een tegendoelpunt waardoor het 7- 2 werd. En de laatste kans was voor Demy , zij zorgde voor de eindstand van 8- 2.  Door deze stand is het kampioenschap een feit, meiden gefeliciteerd! Wij bedanken Bert Stevens voor het uitlenen van de platte kar en Cafe de Sport voor het heerlijke drankje.

Op de foto De D1 van Korfbalvereniging de Kraanvogels.

Powered by Blog Grabber