Kunstacademie Noord-Limburg bezoekt Antwerpen

Het was een inspirerende dag op zondag 4 oktober, zo met zijn 31 leerlingen van de middelbare graad Beeldende Kunst richting koekenstad Antwerpen. Prachtig weer, een bende goedgezinde jongeren gewapend…Kunstacademie Noord-Limburg bezoekt Antwerpen

24-10-2015 09:45 – Ingezonden door Redactie

Het was een inspirerende dag op zondag 4 oktober, zo met zijn 31 leerlingen van de middelbare graad Beeldende Kunst richting koekenstad Antwerpen. Prachtig weer, een bende goedgezinde jongeren gewapend met camera’s, mobiele telefoons en ipads. Klaar om te stad te fotograferen zoals een toerist nooit zou fotograferen. Fotografen met elk hun eigen voorkeur: het detail, de omgeving, oog voor dat wat lelijk is en als laatste het menselijk spoor.

Een bezoek aan het fotografiemuseum, de pizzeria (een klein stukje Italië onder de vleugels van de kathedraal) om dan te eindigen met een begeleid tentoonstellingsbezoek van Footprint in het Modemuseum.

Er was geen tijd voor het schoppingparadijs maar deze leerlingen van de Kunstacademie Noord-Limburg beleefde een leerrijke studiedag.

Powered by Blog Grabber