Kunstdagen in galerie Heijen Decor

Gedurende deze dagen exposeren 4 bijzondere kunstenaressen.Kunstdagen in galerie Heijen Decor

06-11-2014 10:25 – Ingezonden door Redactie

Van donderdag 6 november t/m zondag 9 november 2014 worden de Kunstdagen georganiseerd in Galerie Heijen Decor.  Gedurende deze dagen exposeren 4 bijzondere kunstenaressen.

Lies Loijen, geen onbekende in Eind, maar haar schilderijen waren nog niet te zien. Zij schildert al 6 jaren bij Rick Weert, hoofdzakelijk in acryl, waarbij kleur zorgt voor de mooie effecten, samen met de lichtinval en weerspiegeling is dat wat haar het meest aanspreekt. Gitta Leenen schildert met warme bijenwas, de Encaustic Art een heel mooie zachte vloei techniek, die het oog streelt. Inge Satters-Coolen  zij laat zich inspireren door het uitgaansleven, film en theater, zij vind het leuk om alledaagse mensen, dingen in een niet alledaagse omgeving of achtergrond te plaatsen. Joke Heijnen is al jaren creatief met aquarellen, maar nu met beeldhouwen bij atelier Vonc  Nederweert deze recente ontwikkelingen wil ze graag laten zien. Verder zijn er werken te zien van Frans Heijnen in olieverf en structuren, deze galeriehouder kan al u vragen over schilderskunst en inlijsten bij u bezoek  beantwoorden. Openingsdagen zijn donderdag, vrijdag, zaterdag, en zondag van 10 – 17 uur.  Galerie en lijstenmakerij Heijnen Decor is gelegen aan het Past. Maesplein 3 in Nederweert-Eind. Meer info op www.heijnendecor.nl

Powered by Blog Grabber