Laatste Decibelz van 2015

Zaterdag liep het Atrium in Dommelhof gezellig vol voor alweer de laatste Decibelz van 2015. Op de affiche stonden Arquettes en King Dalton.
De Arquettes kwamen hun nieuwe plaat try-outen. De jarenlange…Laatste Decibelz van 2015

20-11-2015 19:45 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag liep het Atrium in Dommelhof gezellig vol voor alweer de laatste Decibelz van 2015. Op de affiche stonden Arquettes en King Dalton. 

De Arquettes kwamen hun nieuwe plaat try-outen. De jarenlange break die de band inlaste, gaf hen de tijd om intens te werken aan de nieuwe nummers en dat hoorde je. Fris klinkende rocksongs met toch al weer heel wat StuBru gehalte passeerden de revue. Live mocht het allemaal wel nog wat strakker klinken, maar het publiek was toch mee met de typische 90’s sound die ze de zaal instuurden. Het werd vooral uitkijken naar King Dalton. De band, samengesteld uit echte topmuzikanten (Laïs, Think of One, Zita Swoon, …) wil nu stilaan écht voet aan de grond krijgen in muziekland en stellen met deze tournee het nieuwe album Thilda voor. Gedreven door de atypische mix van hitsige, opzwepende en bijzonder energieke songs ging het publiek helemaal los. Stilstaan leek verboden. De nieuwe plaat werd bijzonder goed gesmaakt. King Dalton had er duidelijk zin in, want het publiek kreeg zelfs bonusnummer Jewel Pleasures (de titeltrack van één-reeks Tom & Harry) voorgeschoteld. Na een welverdiende bis -hoort zo na een subliem optreden-, keerden publiek en band tevreden huiswaarts. In februari 2016 pikt Decibelz de draad weer op. De organisatie liet  alvast weten dat er dan uitzonderlijk een niet-Belgische band op het podium zal staan, eenvoudigweg omdat ze het fantastische aanbod niet konden laten liggen.

Powered by Blog Grabber