Ledûb dames 1 pakt maximale winst in Sittard

Ledûb dames 1 kende haar tweede 4-0 overwinning van het seizoen, door winst in uitwedstrijd in en tegen VCS Dames 1. De start van de eerste set verliep nog enigszins gelijkgaand. Halverwege de set begon Ledûb haar voorsprong steeds verder uit te breiden en al vanaf toen was het verzet bij de tegenstander…Ledûb dames 1 pakt maximale winst in Sittard

15-10-2015 15:06 – Ingezonden door Redactie

Ledûb dames 1 kende haar tweede 4-0 overwinning van het seizoen, door winst in uitwedstrijd in en tegen VCS Dames 1. De start van de eerste set verliep nog enigszins gelijkgaand. Halverwege de set begon Ledûb haar voorsprong steeds verder uit te breiden en al vanaf toen was het verzet bij de tegenstander gebroken. 

Waar in de eerste set de tegenstander nog 17 punten haalde, werden er in de tweede set slechts 13 punten aan ze gegund. De hal in Sittard was niet bepaald de meest ideale c.q. ruimste hal om te volleyballen. Het devies om met minder risico maar meer geplaatst te serveren, pakte goed uit. Op andere sterke serviceseries va Fleur Hermans en Evelien van Dommelen werd de passing bij de tegenstander geheel ontregeld. 

Het vertrouwen bij de tegenstander leek te zijn gedaald tot een minimum en zo werd de 3e set gewonnen met 25-10. In deze wedstrijd konden we alleen van onszelf verliezen. Op een 3-0 voorsprong zie je vaak de concentratie wegzakken en als je dan de vierde set verliest, keer je met een zure nasmaak huiswaarts. 

Compliment voor het team dat zij ook de vierde set geconcentreerd en fel hebben gespeeld. Deze overwinning en getoonde mentaliteit geeft vertrouwen voor komende thuiswedstrijd aanstaande zaterdag, als we om 19:00 spelen tegen Trivos uit Wijchen.

Powered by Blog Grabber