Letterlijk “Vers geperst”

Zondagvoormiddag 19 oktober 2014 ging in de Burg te Hamont ‘Vers geperst’ door. Davidsfonds Hamont stelde de nieuwe boeken en zijn jaarprogramma 2014-2015 voor aan leden en belangstellenden. Tevens kon…Letterlijk “Vers geperst”

26-10-2014 11:34 – Ingezonden door Redactie

Zondagvoormiddag 19 oktober 2014 ging in de Burg te Hamont ‘Vers geperst’ door. Davidsfonds Hamont stelde de nieuwe boeken en zijn jaarprogramma 2014-2015 voor aan leden en belangstellenden. Tevens kon een selectie van de nieuwe werken van Rian Smulders, beeldend kunstenaar uit Achel bewonderd worden. 

Het was een fijne samenwerking in een gezellig kader. Cultuur naar mensen brengen is immers onze doelstelling. Voor méér informatie rond de werking van Davidsfonds Hamont: davidsfonds-hamont@telenet.be

Powered by Blog Grabber