Lezing “Sportletsels”

Dorpssteunpunt ’t Buuls Trefpunt organiseert in de Borgh in Budel in samenwerking met het Sint Jansgasthuis uit Weert dit najaar een aantal lezingen.Lezing “Sportletsels”

30-10-2014 14:41 – Ingezonden door Redactie

Dorpssteunpunt ’t Buuls Trefpunt organiseert in de Borgh in Budel in samenwerking met het Sint Jansgasthuis uit Weert dit najaar een aantal lezingen. De lezing op 30 oktober gaat over letsels van voornamelijk de knie en ellenboog. Er wordt ingegaan op hoe deze letsels ontstaan en wat er aan gedaan word en waarom er zoveel topsporters tegenwoordig in het SJG Weert behandeld worden. Vele topamateurs, maar ook steeds meer professionele sporters bezochten inmiddels de poli van het SJG Weert.

De avond word verzorgd door Dr. Rahusen, orthopedisch chirurg en collegae van het SJG Weert. Dr Rahusen promoveerde op 9 december jl op de sportersellenboog. Tevens houdt hij zich bezig met het op topniveau verzorgen van knie letsels bij sporters. Met name breuken, maar vooral de (kruis)banden komen aanbod. Tevens word er stil gestaan bij de samenwerking van de orthopeed met de sport arts Nando Liem van Mediweert. Deze bijeenkomst vindt plaats op 30 oktober as van 19.00u tot 21.00u, in de Borgh in Budel. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 23 oktober via www.buulstrefpunt.nl/contact of tijdens de activiteiten van DSP ’t Buuls Trefpunt. U kunt gratis deelnemen aan deze lezing en een kop koffie of thee staat voor u klaar.

Powered by Blog Grabber