Loopgroep Cranendonck

Zondag hebben Erik, Frank, Anneke en Marly van de Loopgroep Cranendonck in Nijmegen aan de Zevenheuvelenloop meegedaan. Waren toch wel lastige omstandigheden met de wind en de klimmen die erin zitten. Daarnaast had Erik de Laat de pech dat hij achterin het blauwe start vak stond. Dat zie je in het verschil…Loopgroep Cranendonck

20-11-2015 18:00 – Ingezonden door Redactie

Zondag hebben Erik, Frank, Anneke en Marly van de Loopgroep Cranendonck in Nijmegen aan de Zevenheuvelenloop meegedaan. Waren toch wel lastige omstandigheden met de wind en de klimmen die erin zitten. Daarnaast had Erik de Laat de pech dat hij achterin het blauwe start vak stond. Dat zie je in het verschil tussen de bruto en netto tijd. Deze is bijna 5 minuten en dan heb je veel lopers voor je die een lager tempo lopen. Gevolg: veel slalommen de eerste km. Liep zelfs soms even in de berm. Bovendien loop je dan “alleen” omdat je geen groep hebt waarin je mee kunt. Zijn 5 km doorkomst was dan ook 20:05 minuten. De laatste 5 km ging beter toen hij honderden lopers had ingehaald. Deze ging in 18:33 minuten. Maar hij heeft nog goed kunnen versnellen in het laatste deel. Wellicht dat het al met al een minuut sneller had kunnen gaan maar met 58:09 minuten is hij toch wel tevreden. Trouwens Frank heeft zijn kuitspieren verrekt en hij heeft de laatste 1500 meter moeten wandelen. Hij is waarschijnlijk even uit de running. Zijn tijd was 1.10.43.  Anneke, was niet helemaal tevreden met haar loop maar eindigde toch maar mooi 3e in haar categorie. Haar tijd was 1.12.15 . Ze was te snel gestart. Marly liep een tijd van 1.15.08. Wilt je ook lekker lopen en trainen en ook vooruitgaan in je prestaties? Kom dan naar Loopgroep Cranendonck! Informatie: Henk Snijders tel. 06-12469084 of stuur een mail naar henksnijders@ziggo.nl

Powered by Blog Grabber