Loopgroep Cranendonck

Op diverse plaatsen hebben lopers van Loopgroep Cranendonck meegedaan aan diverse wedstrijden! ,En ook nog succesvol! Op zaterdag 31 oktober 2015 was er de Fun run Zombie Rush in De Vloeten in Soerendonk. Daar deden Larissa Hertogs en Zenna v Meijl aan mee (de 5 km). Zondags was de Halve Marathon van…Loopgroep Cranendonck

06-11-2015 10:23 – Ingezonden door Redactie

Op diverse plaatsen hebben lopers van Loopgroep Cranendonck meegedaan aan diverse wedstrijden! ,En ook nog succesvol! Op zaterdag 31 oktober 2015 was er de Fun run Zombie Rush in De Vloeten in Soerendonk. Daar deden Larissa Hertogs en Zenna v Meijl aan mee (de 5 km). Zondags was de Halve Marathon van Valkenswaard. Heidi van Dijk liep een prachtige PR op de afstand naar een tijd van 1.57.10 . Ruim 3 min van haar PR liep ze eraf! Proficiat Heidi! Erik de Laat liep naar een 2e plaats in zijn categorie naar een schitterende PR van 1.20.10 . Een paar jaar geleden liep hij in Valkenswaard 1.23.23. Wat een geweldige vooruitgang! Dat gaat naar de 1.19.00 toe! Op de 12,5 km maakte Edwin Govers een prima debuut door 1.02.29 te lopen! Hij eindigde vooraan in het veld lopers. 1 Seconde achter Marly Sluijsmans en 1 seconde voor Marjo v d Sterre.

Henk v d Wildenberg bleef trouw aan de Volksloop in Weert en liep daar de 3,5 km in 18.35. De ENCI cross in Maastricht was weggelegd voor Marcel Groenen die de 5 km liep in 20.49 (4e plaats) en Liesbeth Groenen in 23.06 (2e plaats). Zij doen daar mee in de competitie en staan daar goed voor! Tenslotte liepen er 3 lopers van Loopgroep Cranendonck mee in de Klein Zwitserland Cross te Tegelen mee. Frank Hooghordel was daar de snelste op de lange cross in 38.12, Geert Hertogs finishte in 39.09 en Frans Valkenburg in 40.57. 

Al met al een productief weekend van de lopers van Loopgroep Cranendonck! Wilt u ook gaan lopen en trainen; meld je dan aan bij Loopgroep Cranendonck! Sportief, gezellig, ontspannend, fanatiek en gezond. Wat wil je nog meer? Informatie Henk Snijders tel. 06-12469084 of 536626, email henksnijders@ziggo.nl. Voor meer informatie: www.loopgroepcranendonck.nl

Powered by Blog Grabber