Mechelen a/d Maas verslaat – KFC Hamont 99

KFC wil vandaag de thuisnederlaag van vorige week tegen Flandria Paal rechtzetten en begint in Maasmechelen erg scherp aan de wedstrijd. Reeds in de 3e minuut is er een grote kans. Na balverlies van Maasmechelen komt de bal bij Stijn Nullens terecht die Nick Maes alleen voor de keeper zet. Helaas besluit…Mechelen a/d Maas verslaat – KFC Hamont 99

13-11-2015 10:24 – Ingezonden door Redactie

KFC wil vandaag de thuisnederlaag van vorige week tegen Flandria Paal rechtzetten en begint in Maasmechelen erg scherp aan de wedstrijd. Reeds in de 3e minuut is er een grote kans. Na balverlies van Maasmechelen komt de bal bij Stijn Nullens terecht die Nick Maes alleen voor de keeper zet. Helaas besluit Nick op de keeper en in de herneming weet Brecht Geelen ook niet te scoren. Kort daarna komt Maasmechelen met een antwoord, maar de vrije trap van Mullenmeister wordt door Marnick goed gepakt. Maasmechelen komt beter in de wedstrijd en Hamont zakt weg. In de 20e minuut wordt er door Hamont niet kort genoeg op de tegenstander gezeten en komt de bal binnen de baklijn terecht bij Dario Cannova die de 1-0 in de verste hoek voorbij keeper Emmers schiet. KFC komt niet meer aan voetballen toe en heeft het moeilijk om de spitsen te bereiken. We gaan rusten met de 1-0 stand op het bord.

Na een slappe eerste helft besluit Tom De Vos om extra aanvallend geweld in te brengen. Marnix Duisters en Wouter Vangerven komen Vito Stevens en Brecht Geelen vervangen. Een verdediger minder en een extra middenvelder dus. KFC begint dan ook feller aan de tweede helft met meer druk naar voren, maar het is wel Maasmechelen dat de eerste kans krijgt. Het schot van Erkens gaat echter nipt voorlangs. Hamont blijft naar voren gaan, maar de laatste pas komt vaak niet aan of wordt te laat gegeven, waardoor er veel buitenspelsituaties voorkomen. Rond het uur komt Hamont echter meer en meer opzetten en drukken ze het gaspedaal iets dieper in. In de 65e minuut kan Stijn zich doorzetten op de achterlijn, maar helaas krijgt hij de bal niet goed teruggelegd en is de kans verkeken. Een minuut later is er een zware overtreding op de ingekomen Marnix. De vrije trap wordt door Peter Rutten op het hoofd van Sabri geschilderd, maar deze kopt de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Nog een minuut later komt er een voorzet op het hoofd van Stijn Nullens, maar ook hij krijgt de bal niet tegen de netten gewerkt. Verder komt Hamont echter niet en Maasmechelen speelt de wedstrijd professioneel uit. De ploeg die scoorde heeft vandaag gewonnen, waar een puntendeling een betere weergave van de wedstrijd was.

Verslag: Rob Bloemen

Powered by Blog Grabber