Mediawijzer in bibliotheek Budel

Wat kun je doen met een Braintrainer of iPad? Eens proberen hoe een Chromebook of Samsung Galaxy Camera werkt? Kom in november naar de bibliotheek in Budel en maak kennis met de mediabar: de plek waar…Mediawijzer in bibliotheek Budel

04-11-2014 11:30 – Ingezonden door Redactie

Wat kun je doen met een Braintrainer of iPad? Eens proberen hoe een Chromebook of Samsung Galaxy Camera werkt? Kom in november naar de bibliotheek in Budel en maak kennis met de mediabar: de plek waar de bibliotheek nieuwe, eigentijdse media demonstreert. 

De mediabar is een fysieke bar waarop verschillende digitale apparaten tentoongesteld staan, zoals een iPad, Samsung Galaxy tab 2, Kobo Touch e-reader, een Xbox 360 met Kinect en meer. Iedereen kan deze apparaten tijdens de openingstijden van de bibliotheek bekijken en uitproberen. Tot en met zaterdag 29 november staat de Mediabar in de bibliotheek van Budel, aan de Rubenslaan 1. Bij de mediabar worden inloopspreekuren, lezingen en een QR-speurtocht georganiseerd. 

In Budel organiseert Bibliotheek De Kempen tal van activiteiten bij de mediabar, zoals een interactieve lezing ‘Kijken en spelen’, een thema-avond ‘Vet Veilig Online’ en een QR speurtocht voor jeugd en volwassenen. Het volledige programma staat op www.bibliotheekdekempen.nl.

Powered by Blog Grabber