Meisjes 17 : Meos Weert – Sporting Nelo

Zaterdag kregen de miniemen meisjes een herkansing voor de tegenvallende match van vorige week.  We vertrokken met 8 richting Nederweert en speelde daar een prima match.Meisjes 17 : Meos Weert – Sporting Nelo

06-11-2015 14:57 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag kregen de miniemen meisjes een herkansing voor de tegenvallende match van vorige week.  We vertrokken met 8 richting Nederweert en speelde daar een prima match. Dit nog steeds zonder (vaste) keepster. De verdediging stond echter zeer sterk en zeker invallende keepster Katrien heeft uitstekend gepakt, hierdoor kon Meos slechts 8 doelpunten maken. Een snelle aanval was ons sterkste wapen in de open verdediging van de Nederlanders. Aangezien er veel ruimte lag, werkte ook blok en afrol goed. Daarnaast kwam onze snelheid ook tot uiting met snelle tegenaanvallen. De enige penalty van de match heeft Tine perfect omgezet, ze maakte daarbij haar eerste goal van het seizoen. Proficiat ! De eindstand was 8-27 Na de match zat de sfeer in de kleedkamer er goed in, een verschil met vorige week ! 

Verslag : Hanne Van Criekinge – Foto Nelo verdediging Nelo 2

Powered by Blog Grabber