Meisjes A en B Ledûb Volleybal

Zowel meisjes A als meisjes B zijn een ronde verder in de regiobeker competitie. Ze speelden afgelopen zondag in Oostelbeers. Meisjes A won twee keer met overtuigende setstanden, zo werd het 25-1, 25-3…Meisjes A en B Ledûb Volleybal

07-11-2014 15:19 – Ingezonden door Redactie

Zowel meisjes A als meisjes B zijn een ronde verder in de regiobeker competitie. Ze speelden afgelopen zondag in Oostelbeers. Meisjes A won twee keer met overtuigende setstanden, zo werd het 25-1, 25-3 bij de eerste pot en 25-2, 25-6  bij de tweede wedstrijd. Meisjes B won haar eerste match met 25-9, 25,23 en verloor later met 20-25, 21-25. Vier speelsters van dit team, Melanie Govers, Julia van Knippenberg, Fleur Coenegracht en Imani Latuheru, namen afgelopen vrijdag aan de selectie trainingen in Papendal voor Jong Oranje. Voor 1 december is het bekend of er een van hen geselecteerd is. 

Powered by Blog Grabber