Met Belgerinkel naar de Winkel

De campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ is opnieuw gestart. Tot en met 4 juni worden inwoners die met de fiets of te voet naar de winkel gaan, beloond met een tombolabiljet waarmee tal van prijzen…Met Belgerinkel naar de Winkel

15-05-2016 14:00 – Ingezonden door Redactie

De campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ is opnieuw gestart. Tot en met 4 juni worden inwoners die met de fiets of te voet naar de winkel gaan, beloond met een tombolabiljet waarmee tal van prijzen te winnen zijn.

In Neerpelt nemen 34 handelaars deel aan deze actie. Bij elk van deze handelaars, die je kan herkennen aan de affiche in de etalage, krijg je per bezoek (te voet of met de fiets) een tombolabiljet. Door dit biljet te registreren op www.belgerinkel.be, maak je dagelijks kans op mooie prijzen. Inwoners die niet over een pc met internetverbinding beschikken, kunnen terecht in de bibliotheek en in dienstencentrum BinnenHOF.

Het gemeentebestuur verloot onder de deelnemers bovendien een fiets ter waarde van € 475 en diverse andere prijzen, geschonken door Neerpeltse handelaars. Wil je deelnemen aan deze actie, dan kan je je tombolabiljet (na registratie op www.belgerinkel.be) in één van de Belgerinkel-boxen deponeren. Je vindt deze in het gemeentehuis en bij de deelnemende grootwarenhuizen en slagerijen.

‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ is een gezamenlijke campagne van de Bond Beter Leefmilieu, Unizo, Gezinsbond en het gemeentebestuur van Neerpelt.

Powered by Blog Grabber