M’inc… en het feest kan beginnen!

M’inc presenteert voor iedereen feestanimatie op maat! Ballonnencreaties, activiteiten en workshops, glitter- of airbrushtattoo’s en grimeren, M’inc heeft alles in huis om bv. een verjaardagspartijtje…M’inc… en het feest kan beginnen!

19-02-2016 14:03 – Ingezonden door Redactie

M’inc presenteert voor iedereen feestanimatie op maat! Ballonnencreaties, activiteiten en workshops, glitter- of airbrushtattoo’s en grimeren, M’inc heeft alles in huis om bv. een verjaardagspartijtje of communiefeest tot een groot succes te maken. Alle activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen, ze hebben dan ook van alles in petto om een feest voor zowel kleine kinderen als grote tieners onvergetelijk te maken.

Gezien het ruime aanbod van feestbedrijf M’inc is er altijd wel voor iedereen wat wils. Niet enkel kleden ze ieder feest prachtig aan met hun ontelbare ballonnencreaties, ook voor entertainment kan probleemloos gezorgd worden. Er wordt vooraf altijd geïnformeerd naar de leeftijd en de interesses van de kinderen zodat de animatie volledig naar hun wens is. Ook de glitter- of airbrushtattoos zijn er voor alle leeftijden en de grotere kinderen mogen zelfs hun eigen schilderijen airbrushen! De medewerkers van M’inc zorgen steeds voor een goede begeleiding en nemen de nodige voorzorgen om alles netjes achter te laten. Voor meisjes kan er gezorgd worden voor een echte beautyfarm met schmink, nagellak, kortom alles zodat de meiden zich eens lekker kunnen optutten. Of wat dacht u van een exotisch kapsalon? Daarnaast is M’inc specialist in het grimeren. Ieder kind kan zelf kiezen hoe het geschminkt wordt. Niet enkel leuk voor de kleine kinderen, ook tieners en pubers vinden dit zeker leuk! 

Vooraf worden de belangrijke zaken besproken zodat M’inc alles kan afstemmen op het thema van het feest. In het verleden fleurden ze zo al prinsessenfeesten op, of wat dacht je van een heus ridderfeest? M’inc levert ook een totaalpakket. Wilt u bijvoorbeeld een springkussen, ballonnendraaier of vuurspuwer op uw feest, dan kan M’inc dit zonder problemen voor u regelen. 

Niet alleen voor verjaardagsfeestjes, communie of babyborrels is M’inc het juiste adres, ook bruiloften, jubileumfeesten, bedrijfsevenementen kunnen ze voor decoratie en animatie zorgen.

M’inc is te vinden aan de Hooghaag 29 in Achel en te bereiken via 0032 11 667860. Mailen kan ook naar info@iparty.be De openingsuren zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 19 uur en zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Meer info is ook te vinden op www.iparty.be En kijk zeker ook eens op www.glittertattoo.be M’inc is immers fabrikant van glittertattoo’s en op deze site zijn alle winkels te vinden waar deze leuke setjes te koop worden aangeboden. Op zaterdag 19 en zondag 20 maart, steeds van 10 uur tot 18 uur,  organiseert M’inc trouwens Opendeurdagen in de Wintertuin van het Michielshof te Achel met tal van presentaties van verschillende animaties!

Powered by Blog Grabber