MS Collecteweek start op 23 november

Op maandag 23 november gaat de MS Collecteweek van start. Het is een hele uitdaging voor de collectanten om in dit jaargetijde, waarin het vroeg donker is en het flink kan regenen, langs de deuren te gaan.
Elke…MS Collecteweek start op 23 november

17-11-2015 11:45 – Ingezonden door Redactie

Op maandag 23 november gaat de MS Collecteweek van start. Het is een hele uitdaging voor de collectanten om in dit jaargetijde, waarin het vroeg donker is en het flink kan regenen, langs de deuren te gaan.

Elke MS-collectant kan zich legitimeren. Het Nationaal MS Fonds is te herkennen aan het oranje vlinderlogo. Wie de collectant mist, kan uiteraard ook een gift overmaken op giro 5057. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven met MS. Het opgehaalde collectegeld wordt besteed aan (dierproefvrij) onderzoek voor een beter leven nu en een toekomst zonder MS, begeleiding en voorlichting Wilt u meer informatie? Kijk op www.nationaalmsfonds.nl Ook kunt u zich nog steeds aanmelden als collectant. Neem contact op met het Nationaal MS Fonds, 010-5919839, info@nationaalmsfonds.nl

Powered by Blog Grabber