Musical Waanzinnig gedroomd

Het kinderkoor Kinderen voor Kinderen bestaat 35 jaar en dat moet gevierd worden! Naar aanleiding van deze verjaardag wordt de allereerste Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig gedroomd’, waarin…Musical Waanzinnig gedroomd

20-10-2014 11:19 – Ingezonden door Redactie

Het kinderkoor Kinderen voor Kinderen bestaat 35 jaar en dat moet gevierd worden! Naar aanleiding van deze verjaardag wordt de allereerste Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig gedroomd’, waarin natuurlijk tal van bekende Kinderen voor Kinderen liedjes aan bod komen. Ook Hannah Scheepers, 9 jaar, uit Budel is gecast voor de musical en zal in verschillende voorstellingen het podium betreden in de rol van de 9-jarige Emma, een meisje met een hoop fantasie. 

Deze familiemusical is geschikt voor iedereen van 5 tot 99 jaar, want ‘Waanzinnig gedroomd’ wordt een feest voor zowel jong als oud. In totaal staan er 150 voorstellingen in 70 verschillende theaters door het hele land op het programma, waar Hannah er maar liefst 40 van meespeelt. Dankzij haar papa werd Hannah op de hoogte gebracht van de audities voor deze musical. Na het insturen van een filmpje en een drietal audities werd ze geselecteerd voor de rol van Emma. Dansen en zingen zijn de grootste hobby’s van Hannah en dit kan ze nu aan iedereen laten zien! Hannah combineert de musical met haar school, ze zit namelijk in groep 6 op de Triolier in Budel, door haar huiswerk mee te nemen naar de repetities. Hannah is o.a. te zien tijdens de voorstellingen in het Munttheater in Weert op 23 oktober. Er zijn twee uitvoeringen, eentje om 15 uur en eentje om 19 uur. Tickets zijn te verkrijgen bij het Munttheater, via http://www.munttheater.nl of kijk op www.waanzinniggedroomd.nl voor meer informatie.

Foto Jan Veenhof.

Powered by Blog Grabber