Muuzevangers organiseert Prins Event

Traditiegetrouw maakt carnavalsvereniging De Muuzevangers op de eerste zaterdag na de 11e van de 11e bekend wie het komende seizoen gaan heersen over het Muuzegat. Dat is dit jaar niet anders. Wat De Muuzevangers…Muuzevangers organiseert Prins Event

13-11-2015 13:47 – Ingezonden door Redactie

Traditiegetrouw maakt carnavalsvereniging De Muuzevangers op de eerste zaterdag na de 11e van de 11e bekend wie het komende seizoen gaan heersen over het Muuzegat. Dat is dit jaar niet anders. Wat De Muuzevangers sinds vorig jaar anders doen, is het feest dat hierna volgt. Ook “the day after” is voortaan meer dan voorheen een feest voor het hele dorp.

De party op 14 november gaat om 20.11 uur van start onder de naam Prins Event. Zoals de naam al zegt nemen we op deze avond eerst afscheid van onze oude Prinsenparen. Vervolgens wordt op spectaculaire wijze onthuld wie hun opvolgers zijn. De nieuwe Prinsenparen kunnen meteen laten zien waar zij goed in zijn: een feestje bouwen! Dat doen zij samen met de “Muuzevanger van ut joar” die op deze avond bekend wordt gemaakt. Met medewerking van Ut Toeternietoe, Los Zandtos en DJ Siem wordt onder aanvoering van de Prinsenparen en hun gevolg een mooi feest gevierd. Heel Muuzegat is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard is de entree gratis.

Jeugdprins Mike, Jeugdprinses Sietske en Jeugdadjudant Renzo mogen nog één keer hun mooie kostuums aan. Dat geldt ook voor Prins Rick, Adjudant John en Hofdame Natasja. Wie de opvolgers zijn? Er zijn al wat hints. “Het gaat op en neer”, “Koninklijk in veel opzichten”, “Carnaval in het Muuzegat”, “Plantenrijk” en “Spoorloos” zijn de tips die tot nu toe zijn gegeven. En ongetwijfeld volgen er nog meer aanwijzingen. Blijf op de hoogte via onze site en Facebook pagina; www.muuzevangers.nl en facebook.com/muuzevangers.

Op zondag 15 november zullen de prinsenparen om 14.11 uur het carnavalsseizoen officieel openen. Dat doen zij op de hoek van de Smits van Oyenlaan en de Stationsstraat. Daar maakt de grote Prins ook bekend wat zijn residentie zal zijn in de komende carnavalsperiode. Samen met alle aanwezigen wordt de residentie vervolgens ingewijd. Ben jij ook zo benieuwd wie dit jaar voorop gaan in het carnavalsfeest? Zorg dan dat je zaterdag 14 november om 20.11 uur in de Smeltkroes bent. Dan bent u als eerste op de hoogte! En de volgende dag bent u ook van harte welkom bij de opening van het nieuwe seizoen!

Powered by Blog Grabber