Muziekmiddag Zonnebloem

Nadat er al een hele gezellige muzikale middag was geweest in de Smeltkroes eind september met veel liedjes van vroeger gingen de leden van de Zonnebloem afdeling Budel nu naar Ospel voor muziek. Deze…Muziekmiddag Zonnebloem

04-11-2015 12:30 – Ingezonden door Redactie

Nadat er al een hele gezellige muzikale middag was geweest in de Smeltkroes eind september met veel liedjes van vroeger gingen de leden van de Zonnebloem afdeling Budel nu naar Ospel voor muziek. Deze muziekmiddag werd georganiseerd door de Zonnebloem regio Land van Weert waartoe ook Budel behoort.

Met een volle bus waar ook rolstoelgasten in konden ging het op woensdag 21 oktober naar het gemeenschapshuis  ‘De Haaze-Hoof’ in Ospel. De Zonnebloemgasten kwamen van Gastel, Dorplein , Schoot en Budel. De stichting ‘Muziek Jong voor oud’ gaf hier een fraaie uitvoering van zowel klassieke als populaire muziek. De muzikanten zijn afkomstig of studeren nog aan het conservatorium in Maastricht en zijn aankomend talent.

Voor de pauze kwam de Belgische Leentje Clijsters met dwarsfluit en de Poolse Asscha met viool. Deze dames spelen zelfs mee met het concert van Marco Borsato  ‘Symphonica in Rosso’ in de Ziggodome. In de pauze met koffie en vlaai was er ook volop  tijd was om even bij te praten. Hierna  was  het podium voor Rob Reyners met zang en Ben van Daal aan de piano.  Zowel Mozart als Toon Hermans, Edith Piaff en Wim Sonneveld  kwamen aan bod. Er werd door de zaal volop meegezongen. Al met al een middag waar de Zonnebloemgasten met een blij gevoel aan terug zullen denken. De eerstvolgende activiteit is de jaarlijkse kienmiddag  op 17 november in de Reinder te Budel-Schoot.

Powered by Blog Grabber