Najaarsbeurs Sterksel

Onlangs is een ‘kinderbeurs’ gehouden in Sterksel. De organisatie werd een uur voor de beurs blij verrast door Heeze24.nl en bakkerij Vedder.Najaarsbeurs Sterksel

17-10-2014 11:00 – Ingezonden door Redactie

Onlangs is een ‘kinderbeurs’ gehouden in Sterksel. De organisatie werd een uur voor de beurs blij verrast door Heeze24.nl en bakkerij Vedder.

Zij kwamen met de boodschap dat de organisatie, samen met onze vele enthousiaste vrijwilligers deze maand de vlaai van de maand verdiend hebben. Dit was een totale verrassing. Nadat men de vlaai hadden laten smaken, konden ze vol goede moed beginnen aan de beurs. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde beurs. Het was een druk bezochte beurs. De opbrengst liegt er dan ook niet om: 2350 euro heeft de beurs maar liefst opgebracht. Dit komt geheel ten goede aan onze goede doelen: KIKA, de NINA-foundation en Stichting Stop Hersentumoren. Via HAC Weekblad wil men de sponsoren, inbrengers, klanten en natuurlijk alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor deze zeer geslaagde beurs. En tot slot willen ze ook graag Heeze24.nl en bakkerij Vedder bedanken voor de lekkere vlaai. Op  zaterdag 7 maart organiseren ze weer een voorjaarsbeurs. Tot dan. Verdere informatie over de beurs kun je vinden op onze website:  www.kinderbeurssterksel.

 

Powered by Blog Grabber