Nationaal Schoolontbijt op De Boogurt

Wat hebben ze weer heerlijk ontbeten. Alle leerlingen van groep 1 t/m 8 van basisschool De Boogurt deden mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Naast het overheerlijke brood, broodjes en krentenbollen (dit…Nationaal Schoolontbijt op De Boogurt

24-11-2015 13:00 – Ingezonden door Redactie

Wat hebben ze weer heerlijk ontbeten. Alle leerlingen van groep 1 t/m 8 van basisschool De Boogurt deden mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Naast het overheerlijke brood, broodjes en krentenbollen (dit jaar geschonken door bakkerij Rooijmans) had de stichting Nationaal Schoolontbijt gezorgd voor gezond beleg en verantwoorde drankjes. De leden van de Ouderraad zorgden dat geen enkele klas ook maar iets te kort kwam. Een hele lekkere, gezonde en zeer verantwoorde start van de ochtend. Immers een goed ontbijt levert je energie, zorgt voor goede voedingsstoffen, zorgt voor een goede stoelgang, houdt je op een goed gewicht en zeker niet onbelangrijk is lekker en gezellig!

Iedereen die meehielp bij het organiseren van het ontbijt en zeker bakkerij Rooijmans: bedankt!

Powered by Blog Grabber