Nelo J16 (miniemen) Sporting Nelo 1

De topper in de provinciale reeks tegen de tweede in de stand, dit zowel in de VHV als Limburgse competitie.Nelo J16 (miniemen) Sporting Nelo 1

26-10-2015 19:37 – Ingezonden door Redactie

J16 : Sporting Nelo 1- Tongeren 
De topper in de provinciale reeks tegen de tweede in de stand, dit zowel in de VHV als Limburgse competitie.  Dus een eerste wedstrijd met belang. Nelo was duidelijker sterker in de breedte en controleerde de wedstrijd, ondanks enkele gemiste open kansen. Hiermee bevestigt Nelo haar aanvallend en verdedigend vermogen (140-21, na 4 wedstrijden), en trekt hiermee de stijgende lijn door na de VHV van vorige week. Hiermee blijft Sporting uiteraard eerste in de rangschikking.

Tongeren & Sporting Nelo 2 – Kreasa  
J16 : Sporting Nelo 2 – Kreasa Houthalen: De tweede miniemenploeg nam in de eerste helft een voorsprong van 15-8, vooral onder impuls van Jarne en Michiel. Nelo controleerde ook na de rust verder en won met een verdiende 28-23 eindstand. Met ook hier een (voorlopige) eerste plaats in de rangschikking.

 

Powered by Blog Grabber