NEOS bezocht KRC Genk

Op 9 oktober trok NEOS Hamont-Achel met 40 leden naar de Cristal Arena van KRC GENK. Twee gidsen splitste de groep en namen ons mee voor een zeer aangename en leerrijke rondleiding doorheen het ganse…NEOS bezocht KRC Genk

19-10-2014 12:12 – Ingezonden door Redactie

Op 9 oktober trok NEOS Hamont-Achel met 40 leden naar de Cristal Arena van KRC GENK.  Twee gidsen splitste de groep en namen ons mee voor een zeer aangename en leerrijke rondleiding doorheen het ganse KRC complex.

De tribunes, het verwarmingssysteem van de grasmat, de business Seats en de Loges werden bezocht. Verder bezochten ze de verschillende spelersfaciliteiten en de jongeren academie. Daarna ging het richting trainingsvelden waar we heel wat spelers aan het werk zagen onder de kundige leiding van Pierre Denier. Een zeer interessant deel van het bezoek was “GOAL MINE”. Het is een interactieve beleving van al wat met voetbal te maken heeft. Als afsluiter bezocht de groep nog even “C-MINE”. De volgende activiteit is een Herfstwandeling op 21 oktober. Iedereen is welkom.

Powered by Blog Grabber