NOHA bezocht DAF Trucks

Op vrijdag 16 oktober ging Netwerk Ondernemend Hamont-Achel (NOHA) op bedrijfsbezoek bij DAF Trucks Eindhoven.NOHA bezocht DAF Trucks

23-10-2015 12:11 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 16 oktober ging Netwerk Ondernemend Hamont-Achel (NOHA) op bedrijfsbezoek bij DAF Trucks Eindhoven. Na een korte toelichting en bedrijfsfilm, kregen de genodigden een rondleiding door de fabriek. Met een treintje reed men eerst door de motorenfabriek, vervolgens door de plaatcomponentenfabriek en tot slot langs de  eindassemblagelijn.  Een indrukwekkende ervaring, vooral door de grote omvang van de fabriek, perfecte afstemming van de handelingen en de enorme drive voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. Als 2e op het programma stond een rondleiding door het DAF Museum, waar vrijwilligers alles vertelde over de collectie. De dag werd afgesloten met een heerlijk pastabuffet bij Brasserie de Kapetulie in Achel.

Powered by Blog Grabber