Officieel KNVB Bekerloting bij VV Maarheeze

Nadat vv Maarheeze bij aanvang van de competitie de poulefase van het KNVB-bekertoernooi voor het district Zuid 2 glansrijk heeft doorstaan, werd het voor de tweede ronde vrijgeloot en daarmee automatisch geplaatst voor de derde ronde.

Afgelopen week zijn de wedstrijden uit de tweede ronde voor…Officieel KNVB Bekerloting bij VV Maarheeze

01-11-2015 12:30 – Ingezonden door Redactie

Nadat vv Maarheeze bij aanvang van de competitie de poulefase van het KNVB-bekertoernooi voor het district Zuid 2 glansrijk heeft doorstaan, werd het voor de tweede ronde vrijgeloot en daarmee automatisch geplaatst voor de derde ronde. 

Afgelopen week zijn de wedstrijden uit de tweede ronde voor het district Zuid 2, volgens het knock-out systeem, gespeeld en daarmee zijn alle overgebleven 64 ploegen uit het district Zuid 2 bekend. Op maandagavond 2 november as zullen de officials van de KNVB naar de kantine van vv Maarheeze komen om daar de officiële loting voor de derde ronde van de KNVB-beker te laten plaatsvinden. Er wordt geloot voor de vervolgwedstrijden voor de standaardteams bij de heren alsmede voor de vervolgwedstrijden bij de vrouwen categorie A (1e t/m 3e klasse). De volgende bekerrondes zullen allemaal volgens het knock-out systeem gespeeld worden, waarbij in een wedstrijd bekend zal zijn wie doorgaat naar de volgende ronde. Er zullen dus voor de heren nog 5 speelrondes volgen voordat bekend is wie de finale van de KNVB-beker zal gaan spelen.

 Iedere voetbalsupporter uit de hele regio is van harte welkom om op maandagavond 2 november vanaf 19.00 uur dit officiële gebeuren in de kantine van vv Maarheeze op sportpark De Romrijten in Maarheeze, gratis te komen bijwonen. De openbare loting zal vanaf 19.30 uur plaatsvinden. Indien u vooraf even een e-mail stuurt naar het adres: info@vvmaarheeze.nl en aangeeft met hoeveel personen u deze loting wilt bijwonen dan zorgt vv Maarheeze ervoor dat er voldoende koffie geschonken kan worden.

Powered by Blog Grabber