Ondernemerscafé: pitchen op het podium

Op vrijdag 23 oktober organiseren de Vrienden van het Schepenhuis weer een Ondernemerscafé, uiteraard in het Schepenhuis aan de Markt in Budel. Vanwege het succes in juni is er nu weer een ‘pitchpodium’ waarop drie Vrienden hun bedrijf kunnen presenteren.

Twee pitches zijn al bekend. Deze worden…Ondernemerscafé: pitchen op het podium

20-10-2015 14:00 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 23 oktober organiseren de Vrienden van het Schepenhuis weer een Ondernemerscafé, uiteraard in het Schepenhuis aan de Markt in Budel. Vanwege het succes in juni is er nu weer een ‘pitchpodium’ waarop drie Vrienden hun bedrijf kunnen presenteren.

Twee pitches zijn al bekend. Deze worden verzorgd door Harrie Hoeben van Wingssprayer en Jack Hendrix van Hendrix Belettering. En… er is nog één plaats op het podium van 23 oktober! Aanmelden kan tot en met vrijdag 16 oktober! De ondernemers hebben tien minuten de tijd om hun bedrijf in het licht te zetten en te vertellen wat ze voor hun collega-ondernemers kunnen betekenen. Zo krijgen meer leden van de vereniging de kans om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Het is tenslotte goed om elkaar te kennen en je netwerk uit te breiden. Daarvoor is ook na de pitches nog volop tijd en gelegenheid. Aanmelden kan bij het bestuur via vriendenvan@schepenhuis.com. 

Eventueel klankborden over de aanpak van de pitch kan uiteraard. Powerpoint of andere presentatietools laten we achterwege. Het Ondernemerscafé is bedoeld voor alle Vrienden van het Schepenhuis, hun partners en eventuele introducés. Meer weten? Zie www.vrienden.schepenhuis.com. 

 

Powered by Blog Grabber