Ongevallen Randweg in Budel

Op woensdagmiddag omstreeks 13.50 uur was er een ongeval op de Randweg-Zuid in Budel. Het ging om een kop-staartbotsing. Er was een auto achterop een bestelbus gereden. Er vielen gelukkig geen gewonden.Ongevallen Randweg in Budel

04-11-2015 16:48 – Ingezonden door Redactie

Op woensdagmiddag omstreeks 13.50 uur was er een ongeval op de Randweg-Zuid in Budel. Het ging om een kop-staartbotsing. Er was een auto achterop een bestelbus gereden. Er vielen gelukkig geen gewonden.  

Kort daarna volgde een melding over een ongeval aan de Randweg-Oost in Budel met de Kuikensvendijk. Daar waren drie personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Een bestuurder en een passagier, niet uit hetzelfde voertuig, werden hierbij gewond. Een kind dat bij het ongeval betrokken was, is ongedeerd. De drie voertuigen waren total los geraakt. De brandweer van Budel, die toevallig passeerde, verleende direct eerste hulp. Vervolgens kwamen er drie ambulances ter plaatse en de OVDG. Pas anderhalf uur later kon de weg weer worden vrijgegeven, nadat de drie voertuigen waren getakeld. De foto’s zijn van Foto Hammie.

Powered by Blog Grabber