Open avond De Smederij

Op 3 november organiseert Cursuscentrum De Smederij een open avond met demonstraties van de workshops ‘Familieopstellingen, Oud zeer verwerken, Zelfgenezend vermogen, Spirituele opleidingen en Chanten’.Open avond De Smederij

02-11-2014 17:01 – Ingezonden door Redactie

Op 3 november organiseert Cursuscentrum De Smederij een open avond met demonstraties van de workshops ‘Familieopstellingen, Oud zeer verwerken, Zelfgenezend vermogen, Spirituele opleidingen en Chanten’. 

Cursuscentrum De Smederij is een opleidings- en ontmoetingsplek voor mensen die bezig willen zijn met persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en innerlijke groei. We laten je ontdekken hoe je zelf je problemen, angsten en blokkades kan aanpakken. 

Ben je snel bang, geïrriteerd, depressief, onzeker of moe? Kamp je met schuldgevoelens of zit je niet lekker in je vel? Kom dan op onze jaarlijkse open avond op 3 november. Tijdens deze avond houden we demonstraties van diverse workshops en cursussen. Je kan vrijblijvend kennis maken met ons cursus- en opleidingsaanbod en onze werkwijze. Iedereen is op 3 november van harte welkom in De Smederij op dorpsstraat 26 in Soerendonk. De avond start om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur).  Parkeren kan op het Jan Maasplein tegenover de kerk.

Powered by Blog Grabber