Opleiding gemachtigd opzichter

Al sedert enkele jaren organiseert de verkeersdienst van de lokale politie HANO een opleiding gemachtigd opzichter.Opleiding gemachtigd opzichter

20-10-2014 11:17 – Ingezonden door Redactie

Al sedert enkele jaren organiseert de verkeersdienst van de lokale politie HANO een opleiding gemachtigd opzichter.  Als gemachtigd opzichter heb je als taak de veiligheid van groepen kinderen, scholieren, senioren en personen met een handicap in het verkeer te bewaken, vooral bij het oversteken van de straat.

Op dinsdag 21 oktober 2014 van 19 tot 21.30 uur wordt de volgende cursus georganiseerd in de vergaderzaal van het hoofdgebouw van de politiezone HANO, Energiestraat 3 te Neerpelt. Scholen die geïnteresseerd zijn om hun leerkrachten deze opleiding te laten volgen maar ook leden van verenigingen of geëngageerde (groot)ouders die willen fungeren als gemachtigd opzichter kunnen contact opnemen met Johnny Cuypers van de politiezone HANO, tel 011/44.08.20 – johnny.cuypers@hano.be.

 

Powered by Blog Grabber